Apotheek vanNoord – Venlo

Apotheek vanNoord

Apotheek vanNoord

Apotheek vanNoord is u graag van dienst met zelfzorgmiddelen, hulpmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek vanNoord bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Welkom bij Apotheek vanNoord

Vanaf 2018 is de apotheek voor u geopend in het nieuwe gezondheidscentrum Huis vanNoord!

Dhr. A.Y. Ypma is gevestigd apotheker en zal u samen met het assistententeam van harte welkom heten. Graag zijn wij u van dienst als u vragen heeft omtrent geneesmiddelgebruik. Indien u zich wilt inschrijven kan dat eenvoudig via deze website of door u te melden in de apotheek met een geldig legitimatiebewijs.

U kunt iedere doordeweekse dag bij ons terecht van 8:00 uur ’s ochtends tot 17:30 ’s middags. Tevens beschikken wij over een 24-uurs automaat, waarin uw medicatie kan worden klaargezet. Op onze website kunt u ten alle tijdeĀ informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Actuele wachttijd

minuten