24-uurs service – Apotheek vanNoord – Venlo

 

 

Herhaalrecepten online inzien en aanvragen:

&nbsp:
Recepten aanvragen
&nbsp: Patiëntenomgeving

 

Bijwerkingen van vaccinaties?

Meld deze bij het Lareb via het meldformulier coronavaccins

24-uurs service

Het is mogelijk om uw herhaalmedicatie via onze 24-uurs uitgifte automaat te verkrijgen op ieder tijdstip dat u goed uitkomt. Deze service is snel, eenvoudig en veilig.

U ontvangt van ons een sms- of e-mailbericht met een zes-cijferig pincode zodra uw bestelling klaar ligt. Deze code kunt u ingeven op het scherm van de uitgifte automaat, waarna de medicatie door de machine wordt uitgegeven. Indien er middelen betaald moeten worden, kunt u met uw pinpas afrekenen.

Wilt u gebruik maken van deze service, meldt u dit dan bij één van de medewerkers in de apotheek.

De 24-uurs automaat biedt tevens enkele zelfzorgmiddelen aan, welke te vinden zijn via het startscherm. O.a. pijnstillers maar ook anoniem een morning-after pil of een SOA-test van testalize.me aanschaffen is ook mogelijk.

 

 

Je test door zelf lichaamsmateriaal af te nemen. Denk aan urine of een uitstrijkje. Dit lichaamsmateriaal stuur je op naar het laboratorium waar het onderzocht wordt. Binnen 48 uur na ontvangst vraag je ook weer zelf je uitslag op via https://testalize.me/uitslag. Zo blijf je 100% anoniem.

De test is gebaseerd op ISO geaccrediteerd laboratoriumonderzoek. Hiermee is de test net zo betrouwbaar als de test bij huisarts of GGD. Uitslagen worden geautoriseerd door een arts-microbioloog. Bij positief resultaat volgen suggesties voor nazorg. Met het rapport van testalize.me kan je bij iedere huisarts behandeld worden, zonder nogmaals te hoeven testen.