Automatische herhaalservice – Apotheek vanNoord – Venlo

Nieuw: herhaalrecepten online inzien en aanvragen

Regel veilig uw herhaalrecepten online bij onze apotheek. U kunt uw medicatie inzien en herhaalrecepten bestellen. Log in met uw gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingscode. Heeft u nog geen account? Meldt u dan voor een nieuw account.

Corona maatregelen

Automatische herhaalservice

Gebruikt u chronisch medicijnen? Maar wilt u er geen omkijken naar hebben? Dan is de automatische herhaalservice misschien iets voor u.

Hoe werkt het?

Met de automatische herhaalservice hoeft u geen chronische medicatie meer aan te vragen. Dat regelt de apotheek voor u. Ook houden wij bij wanneer uw medicijnen op zijn en zorgen we dat de medicatie zo nodig in aantallen gelijkgeschakeld wordt. Na goedkeuring van de huisarts zet de apotheek ze klaar. U krijgt bericht per sms of email zodra de medicijnen klaar staan. De medicijnen kunt u ophalen of desgewenst thuis laten bezorgen. Jaarlijks evalueren wij met u hoe het met de medicatie gaat en of alles naar tevredenheid verloopt.

Wat verwachten we van u?

Om het geneesmiddel gebruik actueel te houden is het van belang dat u de apotheek op de hoogte brengt wanneer:

  • De dosering van een middel wijzigt
  • U een nieuw of ander medicijn krijgt
  • Een middel door een arts of specialist gestopt is

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van de automatische herhaalservice, kom dat langs in de apotheek, zodat we de service met u kunnen afstemmen. Ook kunt u uw interesse telefonisch of per mail kenbaar maken.